Oto Kokpit

2017 Yeni Audi SQ2, Ring’e Çıktı

Audi’nin hızlı crossover suv modeli audi sq2 gün yüzüne çıktı. Mart ayında Audi Q2 modelinin tanıtımını yapmıştım. Araç henüz Almanya’da bile fiyatlanmadan şimdi de SQ2 versiyonu karşımıza çıktı.


Yeni Audi SQ2

Hemen hemen her Alman otomobilinin yollara çıkmadan önce çıkıp havasını soluduğu Nurburgring pistinde görüntülenen yeni audi sq2, özel mavi rengi, siyah jantları ve agresif detayları ile öne çıkan bu özel otomobil için audi s3’te kullanılan motorun yer alması bekleniyor. Şuan en güncel s3’te 2.0 litre TFSi motora yer veren Audi firması, bu motorun gücünü 310 ps 400 nm torka ulaştırmıştı. Bunları baz alarak bu araçta kullanılacağını varsayarak ortaya çıkacak bu tehlikeli karışımın, çok canlar yakacağını söyleyebiliriz.

Mercedes gla 45 amg, göz dikecek olan yeni audi sq2 sınıfındaki rakipleri arasında çok ciddi konuma gelecek gibi görünüyor. Şimdilik araç hakkında aktaracaklarım bu kadar. Aracın yollara çıkış tarihi için 2017 sonu ya da 2018 başı gibi görünüyor. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }