Oto Kokpit

2017 Inden Design Mercedes SLS AMG Çalışması Tanıtıldı

Mercedeslerin dilinden iyi anlayan modifiye firmalarından Inden Design, yine iddialı çalışmayla karşımıza çıktı. Mercedes SLS AMG üzerinde hem görsel hemde performans kapsamlı işlemler yapan firma “SLS Black Series” versiyonunu yakalamış. Hadi detaylara geçelim.

Mercedes-AMG SLS
Inden Design Mercedes SLS AMG detaylarına geçmeden önce stock SLS hakkında bilgi aktarayım. Bu süper spor otomobil 2010-2015 yılları arasında üretimde kaldı ve yerini AMG GT’ye bıraktı. Bu süre zarfında 6.2 litrelik M159 kodlu V8 motorla yollarda yürüdü. Baz versiyonu 571 ps 563 beygir 650 nm tork güç üretiyordu. Fakat 2013 yılında SLS AMG Black Series adlı özel versiyon üretildi. Bu sefer aynı motordan 631 ps 622 beygir güç alındı.

Mercedes-AMG SLS Tuning

Inden Design firmasının çıkış noktası da Black Series versiyonu olmuş. Bir kere dıştaki body kit tamamen bu özel versiyona çevrilmiş. Karbon fiber ön tampon eki, spoyler ve arka difüzör, daha kaslı gösteren ön ve arka tampon, yan etekler SLS Black Series ürünleri olarak öne çıkıyor. Burada sadece jantlar farklı olarak uygulanmış. Alman tuner BBS-F1 jantları tercih etmiş. Önde 20 inç, arkada 21 inç olarak tercih edilen BBS’lere yine önde 265/30 R20, arkada ise 325/25 R21 ebatındaki lastikler eşlik etmiş. Vee işin en özel kısmına geliyoruz. Evet, Inden Design bu aracın motoruna da el attığını yazımın başında belirtmiştim. Mercedes SLS AMG kalbindeki güçlendirme sonucunda 635 ps 626 ps güce ulaşılmış. SLS Black Series versiyonuna ne kadar da yakın değil mi? Aktaracağım bilgilerin burada sonunda geldik. Artık söz sırası fotoğraflarda…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }