Oto Kokpit

2016 Yeni SsangYong Rexton W Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Otomotiv dünyasında Uzakdoğulu firmalara karşı duyulan temkin SSanyong’un Alman teknolojisini araçlarda uygulayarak verdiği hizmet ile dikkat çekici bir ferahlamaya yerini bıraktı. Güney Koreli firmanın sunduğu fiyat alternatifleri ve konfor kullanıcıları için büyük bir cazibe sunuyor.

Ssangyong yaklaşık 10 yıldır ülkemizin otomotiv pazarında yer almakta, arazi ve SUV kategorisindeki araçları ile beğeni toplamaktadır. Rexton da bu kategoride en çok satılan modellerden biridir.

2016 Yeni SsangYong Rexton W

2016 Yeni SsangYong Rexton W Özellikleri
Tasarım anlamında genel olarak başarılı olan model de SUV severleri etkileyecek özellikler bulunuyor. Öncelikle motorun Mercedes Benz tarafından üretilmiş olması en önemli noktalardan biri. Önden bakıldığında dikkat çekici firma logosu ve kartal gözlerine benzeyen farları, kaput karakter çizgisi ile bir bütünlük oluşturmuş. Kemer çizgisi ve yan krom çıtası ön çamurluktan arka çamurluğa kadar görünüme bir bütünlük hissi katmakta. Arka bagaj kapağı ve stop lambalarındaki keskin dokunuşlarda aracın zengin dokunuşunu tamamlıyor.

İç tasarımdaki metal doku insana kaliteli bir araç içerisinde olduğunu hissettiriyor. Bej döşemenin siyah ile uyumu fazlasıyla güzel. Ayrıca araçta kullanıcıya özel far, koltuk ve ayna ayarları bulunuyor. Bu sayede 3 ayrı kullanıcı sadece bir düğmeye basarak kendi sürüş modlarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

2016 Yeni SsangYong Rexton W Donanımları

Direksiyondan kumandalı ses sistemi aynı zamanda akıllı telefonlarında bağlanabilmesine olanak sağlıyor. Isıtmalı koltuklar ile soğuk havalarda da konfordan ödün verilmemiş oluyor. Gösterge panelindeki modern çizgiler orta konsoldaki gümüş boya ile bütünleşmesini sağlıyor.

Ssanyong Rexton oldukça geniş bir kullanım alanı ve iç mekan ferahlığı sağlıyor. Ayrıca tavan çıtası sayesinde yüklerinizi rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Arka bagajda ihtiyacı fazlasıyla karşılayabilecek özellikte olmasına rağmen uzun yolculuklarda ve tatil seyahatlerinde bu imkandan faydalanabilecek olmak keyif verici.

Aracın en önemli noktalarından birisi tabiki başta da belirttiğimiz gibi motor. Mercedes Benz tarafından üretilen şanzıman ile muadil motor seçeneklerine göre yüzde on beşe varan bir yakıt tasarrufu mümkün. Oldukça seri olan aracın maksimum hızı 175 km/s. Gelişmiş yapay zeka ile kullanım alışkanlıkların izleyen triptonik şanzıman yumuşak ve sessiz bir kullanım sağlıyor. Manuel modda kullanmayı sevenler için ise direksiyon üzerinde vites kumanda düğmeleri bulunmakta.

2016 Yeni SsangYong Rexton W Türkiye

2016 Yeni SsangYong Türkiye Fiyatı
Rexton W D2.0 4×2 MT: 144.000 TL
Rexton W D2.0 4×2 AT: 154.000 TL
Rexton W D2.0 4×4 AT: 165.000 TL

2016 Yeni SsangYong Teknik Özellikleri
D2.0 4×4 AT
Motor: 2.0 lt 155 ps 360 nm tork (turbo dizel)
Şanzıman: 5 ileri otomatik
Performans: Maksimum hız: 175 km/s
Yakıt Tüketimi: Şehir içi / Şehir Dışı / Ortalama / Co2: 9.9 / 6.7 / 7.8 / 206 g/km
Boyut: Uzunluk / Yükseklik (Tavan Çıtası Dahil) / Genişlik: 4755 mm / 1840 mm / 1900 mm
Bagaj Hacmi: 1339 litre (3. Sıra Koltuklar Yatık Şekilde)
Yakıt Tankı: 78 litre
Boş Ağırlık: 1985 kg

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }