Oto Kokpit

2016 Larte Design, Mercedes-Benz V-Serisi İçin Çalıştı

Mercedes, Ranger Rover ve Tesla üzerindeki çalışmaları ile tanınan Larte Design, bu seferde Mercedes-Benz V-Serisi üzerinde çalıştı. Genellikle dış tasarım üzerinde başarılı işlere imza atan firma, bu sefer v serisini dışta küçük değişimlerle geçip iç mekanını eşsiz makam aracına çevirmiş. Bunu yaparken bakalım ne gibi adımlar atmış?


Larte Design Mercedes-Benz V-Serisi

Mercedes V serisi, dış görünümde Vito ile benzerlik gösterse de Alman firma bu aracını daha lüks ve özel işler için üretti. Yani VIP kimliği taşıyan bir araç olarak yollara çıktı. Çokta şık ve bir o kadar da işlevsel olan V serisi, modifiye konusunda uzman ellerde çok daha özel hale gelebiliyor. İşte 2016 larte design mercedes v serisi bunu tam anlamıyla karşılayan araç olmuş. Aslında Larte bu işi daha önce yine yaptı ama bu sefer ki konsepti tamamen farklı olmuş. Dışta daha sade ama iç mekanında çok detaylı işler yapılmış.

Detaylara baktığımızda dışta ön tampon, ön tampon eki, ön ızgara, yan etekler, arka tampon, ledli arka difüzör ve yeni egzoz çıkışları bizi karşılıyor. Fakat az öncede dediğim gibi öne çıkan işçilik kapıyı açınca görülüyor. Mercedes v serisi yaşam alanını tepeden tırnağa dizayn eden amerikalı firma, ülkemizde de örneği görülen tarzda işlemler yapmış. Larte design, bu v serisi için yepyeni deri koltuklar kullanmış. Fakat bu bilindiklerin çok ötesinde ve oldukça ilgi çekici. Birbirine bakan koltuk dizaynına ek olarak araç için yan kısımları da tamamen özel olarak yapılmış ve taş yapıya benzer kaplamalar eklenmiş. Tabandan tavana kadar özenilen Larte Design Mercedes-Benz V-Serisi, iç aydınlatmasında led ampuller kullanılmış ve ona alcantara tavan kaplama eşlik etmiş.

Sonuç olarak ortaya 2016 larte design mercedes v serisi ortaya çıkmış. Artık görsellere bakabiliriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }