Oto Kokpit

2015 Yeni SsangYong Tivoli Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

2015-yeni-ssangyong-tivoli-turkiye-1
2014 Aralıkta tanıttığım ssangyong tivoli, yollara çıktı. Hatta ülkemizde satışlarına da başlandı. Crossover SUV sınıfında Güney Koreli firma tarafından satışa sunulan bu aracı birçok kişi bilmiyor. Haliyle geri planda kalabiliyor. Fakat sınıfının en şık ve en dolu araçlarından birisi olduğunu en başta söyleyerek detaylarına geçelim.

2015 yeni ssangyong tivoli bu zamana kadar yollara çıkmış en şık Güney Koreli araçlardan birisi olduğunu düşünüyorum. 8 farklı dış renk seçeneği ve 16 inç jant ile gelen ssangyong tivoli hem içi hemde dışı ile crossover suv isteyenlerin beklentilerini karşılayacak düzeyde. Şimdi tepeden tırnağa bu aracın özelliklerini anlatarak devam edeyim.

6 farklı donanım seçeneği ile gelen Tivoli, led gündüz farları, ledli arka stoplar, 50 watt HID projeksiyon farlar ve elektrikli katlanabilir led sinyalli yan aynalara sahip. İç mekanda ise deri koltuk döşemesi ve direksiyon simidi, ısıtmalı direksiyon, bölgesel dijital otomatik klima, ön ve arka park sensörü, 7 inç dokunmatik ekran, otomatik kararan dikiz aynası, far ve yağmur sensörü, hız sabitleme sistemi sürücü soğutmalı ve ısıtmalı koltuk, yolcu ısıtmalı koltuk, 6 hoparlör, geri görüş kamerası ve usb-aux portları gibi özelliklere sahip. Bu araç, lüks özelliklerinin yanı sıra bir o kadar da güven veren donanımlara da sahip. Ssangyong tivoli güvenlik donanımları arasında ABS, TCS, HBA, ESP, lastik basınç sensörü ve 7 hava yastığı gibi özellikler yer alıyor.

Gelelim en önemli konulardan birisine yani kaput altında yatan güce. Ülkemize tek tip motor seçeneği ve iki farkllı şanzımanla getirilen ssangyong tivoli de 1.6 litrelik atmosferik benzinli motor sunuluyor. Henüz dört tekerden çekiş özelliğiyle sunulmayan tivoli’nin birde dizel ünitesi yer alıyor. e-XDi160 kodlu 1.6 litre 115 ps 300 nm tork güç üreten bu dizel motor seçeneği Güney Kore’de bu aydan itibaren satışa sunulmaya başlandı. Ssangyong tivoli teknik özellikleri aşağıda yer aldığı için fazla derine girmeyeceğim. Bu aracı birkaç rakibi ile fiyat konusunda kıyaslayıp yazımı noktalamak istiyorum.

Ssangyong tivoli için en yakın rakipleri olan mitsubishi asx ve nissan juke ikilisi üzerinden ele aldığımızda fiyatlama da ortalamaya göre fazla da pahalı olmadığını söyleyebilirim. Fakat sunduğu ünite konusunda tercih etmeyebilirsiniz. Fakat ilerleyen zaman dizel ünite geldiğinde ve makul fiyatlarla satıldığında bu araç tadından yenmeyecek. Tasarımı ve sundukları ile bu araç sınıfında saklı kalmış incilerden biri olarak duruyor.

2015 Yeni SsangYong Tivoli Türkiye Fiyatı
Tivoli G1.6 Modes 4×2 MT —-> 55.450 TL
Tivoli G1.6 Limited 4×2 MT —-> 63.200 TL
Tivoli G1.6 Platinum 4×2 MT —-> 73.700 TL
Tivoli G1.6 Limited 4×2 AT —-> 68.200 TL
Tivoli G1.6 Platinum 4×2 AT —-> 78.700 TL
Tivoli G1.6 Special Edition 4×2 AT —-> 80.700 TL


2015 Yeni SsangYong Tivoli Teknik Özellikleri
2015-yeni-ssangyong-tivoli-teknik-ozellikleri

2015 Yeni SsangYong Tivoli Video

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }