Oto Kokpit

2015 Yeni Kasa Mercedes C-Serisi Coupe Yollara İndi

2015-yeni-kasa-mercedes-c-serisi-coupe-3
Mercedes, 1993 yılında kompakt lüks otomobil sınıfına w202 kodu ile c serisini sundu. 7 yıl üretimde kalan ilk jenerasyondan sonra 2000 yılında halefi olan w203 kasa geldi. C serisi aralarındaki yenilenme süreci yedi sayısıyla paralellik bağı kurdu ve w204’te 2007’de yollarla buluştu. Vee takvimler 2014 yılındı gösterdiğinde yepyeni yüzüyle 4. jenerasyon olan w205 kodlu modeli satışa sunuldu. Şimdiye kadar station wagon ve sedan kasası tüketiciyle buluşturulan otomobilin coupe modelini hala satışta göremedik. Fakat bu araç içinde hasret bitiyor. Bu senenin sonuna kalmadan 2015 yeni mercedes c serisi coupe‘yi yollarda göreceğiz.

Mercedes’in bu segmentte şuan temsilciliğini W204 kasanın 2011 yılındaki makyajlı modeli yaptığını gördükçe gelecek olan kasa için meraklanmaya başlamışken, araç kendini test sürüşlerinde kamuflajlı haliyle gösterdi. Sedan haliyle de s serisini fazlasıyla andıran c serisinin, coupe modelinde de abisini takip etmesi bekleniyor. BMW 4 Serisinin en ciddi rakiplerinden biri olarak gösterilen 2015 mercedes c coupe, bu senin sonunda yollara çıktığı taktirde cabriolet kasanında önünü açmış olacak. Gelen duyumlara göre 2016 yılında mercedes sahibi olmak isteyenler c serisinin üstünü açarak gezebilecekler.

Peki bu aracı kanlı canlı ne zaman göreceğiz?
Mercedes, bizlere büyük sürpriz yapmazsa Eylül’ün 17’sinde başlayacak olan 2015 frankfurt otomobil fuarında bu aracın basın lansmanı büyük olasılıkla gerçekleşecek. Bununla birlikte kullanılacak motor seçenekleri, fiyat listesi ve satışa sunulacağı tarihte netlik kazanacak. Aynı zamanda c63 amg coupe de bu tanıtımı takip eden ay içerisinde duyurulacaktır. Şimdilik yeni mercedes c serisi coupe w205 hakkında aktaracaklarım şimdilik bu kadar, sırada görseller var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }