Oto Kokpit

2018 Yeni Volkswagen Atlas R-Line Modeli de Tanıtıldı

Volkswagen, Amerika pazarına iddialı bir giriş yaptığı SUV modeli Atlas’ın, R-Line paketiyle bu iddiayı yükseltmeye hazırlanıyor. ABD’nin Tennessee eyaletinde üretilen araç geçtiğimiz haftalarda tanıtılmıştı. Yeni döşeme paketleri kullanılan araca araca, iç ve dış aksesuarlarla sportif bir görünüm kazandırılmış. 2017 Detroit Auto Show’da tanıtılan Volkswagen Atlas R-Line modeline yakından bakalım.

2018 Yeni Volkswagen Atlas R-Line

2016 yılında Kasım ayının ilk haftası yeni vw atlas modelini sizler için tanıtmıştım. ABD, Rusya ve Orta Doğu pazarlarında ağırlıkla boy gösterecek olan bu yeni Volkswagen modeli, boyutları ve tasarım yapısı itibariyle iri SUV sevenlerin ilgisini çekti. Marka aradan fazla bir zaman geçmeden bu kasanın birde R-Line yüzünü ortaya çıkardı. Daha sportif görünüme kavuşan Volkswagen Atlas R-Line, bakalım standart modele göre ne gibi farklarla geliyor.

Yeni Volkswagen Atlas R-Line Donanımları

R-Line paketi SE ve SEL modellerinden oldukça yüklü bir donanım listesi mirasına sahip, sürüş karakterini tanıyabilen ve en yüksek performansı sunan sürüş asistanı ayrıcalığı arttırıyor. Dış görünümde ilk dikkat çekenler 20 inçlik çift kollu alüminyum jantlar. R-Line ön ve arka tamponlar ve yan marşpiyeller. Arka tampondaki piano black  difüzörün ve ön tampondaki girişlerinin kattığı sportiflik R-Line logolarıyla tamamlanmış.

2018 Yeni Volkswagen Atlas R-Line Fiyatı

Volkswagen Atlas R-Line ‘ın iç mekanına geçersek Multimedya ekranındaki R-Line logosu bizi karşılıyor. Direksiyon simidindeki logo ve spor pedallar özel hissetmenizi sağlayacak diğer detaylar. Döşeme ve dikişler yine bu modele özel.

2018 Yeni Volkswagen Atlas R-Line Kokpiti

Atlas R-Line modelinde de standart modellerdeki motorlara yer verilmiş. 235 hp güç üreten TSI turbo ve 3.6 litrelik V6 motor sekiz kademeli otomatik şanzımanla alınabiliyor. Volkswagenin dört çeker sistemi 4motion, 3.6 litre sadece motorla birlikte alınabiliyor. 2017 baharında satışa sunulacak olan Volkswagen Atlas, 2017 sonunda R-Line modeliyle satın alınabilecek. Avrupa pazarı için ise gelip gelmeyeceği konusunda henüz bilgi yoktur. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }