Oto Kokpit

2018 Yeni Mercedes-Benz Sprinter Geliyor

Mercedes’i ticari sınıftaki yıllardır temsil eden Sprinter yenileniyor. 2018 Yeni Mercedes-Benz Sprinter olarak daha önce lanse edilen ve casus kameralara yakalanan araç, şimdi de uzun versiyonu ile karşımıza çıktı. Prototip modelinin geliştirme aşamasından sonra test sürecinde caddelerde gezmesi, çevredeki insanların dikkatinden kaçmadı. Videosu yazının devamında ama araç hakkında bazı bilgiler var.

2018 Yeni Mercedes-Benz Sprinter Ne Zaman Çıkacak?

1995 yılında T1N kodlu ilk jenerasyonu yollara çıkan Sprinter, 2006 yılına kadar üretildi. Bu kasası çok ilgi gördü ve 2007 yılında NCV3 kodlu daha şık ve geliştirilmiş versiyonu kullanıcı ile buluşturuldu. Güvenlik ve motor seçenekleri kapsamında daha ileri seviyeye taşınan araç, Alıcısının yüzünü güldürmeyi hep bildi. Markanın lüks otomobil konusundaki imajı da bunda büyük rol oynadı. İkinci jenerasyon üzerinde kararlılık gösteren Alman firma, 2014 yılında facelift operasyonu ile araca farklı bir imaj çizdi. Bununla birlikte yeni nesil dizel motorları ekledi ve ticari sınıfta elini iyice güçlendirdi. Fakat bu yeniliklerde artık eskidi ve bir kez daha değişim zamanı geldi çattı.

2018 Yeni Mercedes-Benz Sprinter ile Alman firma makyaj kapsamında aracı elden geçirecek. Dışta yeni görünümle sunulacak olan Sprinter, iç mekanda da küçük değişimler yaşayacak. Fakat asıl yenilikler motorda olacak. Tabi bu konuda Mercedes’in herhangi açıklaması yoktur. Bekleyip göreceğiz. Gelişmeler sürekli takibimde. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }