Oto Kokpit

2018 Yeni Mercedes-AMG C63 R Coupe Görüntülendi

Güç savaşları kaldığı yerden devam ediyor. Mercedes ve BMW arasında süren en hızlı araçlar listesine son olarak BMW M4 GTS eklendi derken şimdi de Yeni Mercedes-AMG C63 R Coupe karşımıza çıktı. Nürburgring pistinde testleri yapılırken casus kameralara yakalanan araç, şimdiden rakiplerinin dizini titretecek. Araç hakkında birkaç bilgi edindim. İşte detaylar…

2018 Yeni Mercedes-AMG C63 R Coupe Ne Zaman Çıkacak?

Mercedes c ile bmw 3 arasındaki en iddialı oyuncular c63 ve bmw m3 olmuştur. Fakat işler son zamanlarda değişti ve BMW ortaya M4’ü sürdü. Tabi Mercedes’te buna karşılık olarak C63 Coupe ile çıktı. Hatta yıldız bu konuyu çok ciddiye aldı ve c63 s modelini de ileri sürmüştü. Bu haliyle bile M4 GTS modeline göre güçlü olan Mercedes modeli, son bombasını C63 R Coupe ile yapacak. Nürburgring pistinde prototip modeli testte iken yakalanan bu araç, şimdiden heyecan oluşturdu. Çünkü onun için yine 4.0 litrelik V8 biturbo motor kullanılacak ama bu sefer 585 ps 577 beygir güçle karşımıza gelmesi bekleniyor. Daha agresif sportif detayları ve çok daha güçlü motoru ile hem hızlanmasını 4 saniyenin çok daha altına taşıyacak hemde rakiplerinin belini bükecek olan bu araç, 510 ps güce sahip c63 s versiyonunu unutturmaya gelecek.

2018 Yeni Mercedes-AMG C63 R Coupe hakkında şimdilik aktaracağım bilgiler bu kadar. Gelişmeleri sürekli takip ediyorum. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }