Oto Kokpit

2017 Yeni Renault Clio RS Tanıtıldı

Renault, geçtiğimiz gün makyajlı clio modelini duyurmuştu. Şimdi de 2017 yeni renault clio rs gün yüzüne çıkarıldı. Led aydınlatma olayına bambaşka bakış açısı getiren Fransız firma, Clio RS modelinde başarılı tasarımla birlikte efsane olacak yenilikle karşımıza çıktı. Far yapısında full led kullanan firma, sis farında bile led kullanıp o kadar başarılı yerleşim yapmış ki, araca hayran kalmamak elde değil. Buyurun detaylara bakalım.


2017 Yeni Renault Clio RS Teknik Özellikleri

Yenilenen renault clio rs modelinde makyajlama kapsamının dışına çıkılmadan başarılı şekilde değişim yapılmış. Yeni led farlar, 18 inç yeni jantlar, led sis farlı yeni ön tampon ve makyajlı arka stop değişimi dışında ilk bakışta değişim görünmüyor. İç mekanda ise değişim yer almıyor. Fakat multimedya sisteminde yazılımsal eklemeler sayesinde aracın kalbini daha iyi dinleyebilme imkanı sağlanmış. RS 200 ve rs trophy 220 olmak üzere iki farklı modelle Avrupa’da fiyatlanan yeni renault clio rs için bazı opsiyonlarda sunuluyor. Bunlar arasında bose ses sistemi, rs monitör, geri görüş kamerası ve park sensörü, otomatik park pilotu gibi özellikler sunuluyor.

Tabi söz konusu clio rs olunca akla ilk olarak performans verileri geliyor. Gelmiş geçmiş en çok eleştirilen Clio RS modeli olan bu araç yine RS versiyonunda 1.6 litre turbo beslemeli benzinli motorla gelen araç 200 beygir güç üretirken, rs trophy versiyonu da 220 beygir güç sunuyor. Yani güç birimlerinde değişim olmadı. Fakat EDC şanzıman için güncelleme geldiği söyleniyor. Zaten bu otomobilin en çok eleştirilen noktası şanzımanıydı. Bunu aşması ile tekrardan değerlendirilmesiyle aklanabilir. Şimdilik aktaracaklarım bu kadar, sırada görseller var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }