Oto Kokpit

2017 Yeni Kasa BMW 5 Serisi Kokpiti Görüldü

G30 kasa 2017 Yeni BMW 5 Serisi hakkında daha önce birçok haber paylaştım. Bu sefer daha net verilerle karşınızdayım. Artık aracın ayak sesleri daha net duyulmaya başlandı. Son olarak burada dış görünüm fotoğraflarına yer vermiştim. Yeni 5 serisinin önceki jenerasyonuna göre 100 kg kadar daha hafif olacağını da belirtmiştim. Sıra kokpitinde. Gerçi aracın resmi tanıtımına da az kaldı ama yakın zamanda internete düşen iç görsellerine ve yeni detaylarına buyurun bakalım.

2017 Yeni Kasa BMW 5 Serisi G30 Teknik Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı. Detaylar buradaki yazımızda

2017 Yeni Kasa BMW 5 Serisi İçi

Ailenin 7. jenerasyonu olarak yollara çıkacak olan 2017 Yeni Kasa BMW 5 Serisinin tanıtılması için çok az bir zaman kalmasına rağmen elime ulaşan iç mekan görsellerinden yola çıkarak yeni nesil 7 serisinden pekte uzak olmayan yaşam alanı sunulduğunu görebilirsiniz. Tabi bunun yanı sıra yeni teknolojik donanımlarda öne çıkacak. Yeni bmw 7 serisine yer alan gelişmiş park sistemi, birazdan izleyeceğiniz videoda yer alan ve akıllı telefonlar üzerinden cihazın görüntülenmesini ve aynı zamanda güvenliğini sağlayan özellik bu araçta sunulacak. Bunlar dışında şuan herhangi net olmayan bilgi aktarıp gereksiz bilgi kirliliği yapmak istemiyorum.

Bu arada yeni kasa bmw 5 serisinin resmi tanıtımı içinde gün verildi. Aşağıdaki videoda aracın uzaktan kontrol özelliğini anlatan video yer alıyor. Videonun sonunda E segmentinin güçlü seslerinden G30 5 serisinin ne zaman tanıtılacağı bilgisi de paylaşılıyor. Yani 13 Ekim 2016. Sırada aracın casus kameralarca çekilmiş olan iç mekan fotoğrafları var.

Gelişmeler için bizi takipte kalın…

Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }