Oto Kokpit

2017 Nissan GT-R Track Edition Tanıtıldı

Japonların en tehlikeli makinalarından Nissan GT-R, Track Edition adlı özel serisi ile tanıtıldı. Nissan’ın üretimini hassas şekilde yaptığı bu otomobil, ara ara özel versiyonları ile de çıkarılıyor. 2017 Nissan GT-R Track Edition da bunlardan birisi olarak tanıtıldı. Aracın birçok noktasında özel dokunuşların yapıldı ve Nismo ekibinin de işe dahil olduğu bu aracı daha yakından tanıyalım.

2017 Nissan GT-R Track Edition Donanımları

2017 Nissan GT-R Track Edition, aslında standart GT-R modellerine göre büyük farklar içermiyor. Fakat onu Track Edition adını almasını sağlayacak farklılıklar katılmış. Dıştan başlayacak olursak karbon fiber ön tampon eki, yan etekler ve bagaj üstü spoyler öne çıkıyor. Ayrıca yeni arka difüzör de kendini gösteriyor. Bu arada Nismo yazılı standart GT-R jantları sizi şaşırtmasın. Bu aracın süspansiyonları Nismo tarafından ayarlanmış. Nismo markası; Mercedes için AMG neyse, Nissan içinde Nismo aynı değeri taşıyor. Hatta Nissan araçlarını pist içinde hazırlıyor. Bunu da antrparantez olarak aktarmış olup iç mekandan devam edelim…

2017 Nissan GT-R Track Edition Teknik Özellikleri

Yaşam alanında Nissan GT-R Track Edition için öne çıkan detaylarda karbon fiber trimler, deri döşeme koltuklar, kapı içlerinden kokpite kadar kırmızı dikişli ve deri döşeme koltuklar, 8 inç dokunmatik ekran, Recaro spor koltuklar ve standart olarak gelen Bose ses sistemi yer alıyor. Ayrıca Track Edition vurgusu da el freninin hemen alt kısmına gelecek ve parmaklarınızın üst kısmıyla temas edecek noktaya yerleştirilmiş. Tabi bunlar görünürdeki detaylar. Birde teknik kısıma geçelim.

Nissan GT-R Track Edition 3.8 lt çift turbo

Söz konusu Nissan GT-R R35 olunca akla VR38DETT kodlu 3.8 litrelik V6 motor geliyor. Japon el işçiliğinin eseri olan ve her bir civatası özenle sıkılıp ayarlamaları yapılan Bu motor yine yerini almış ve Nissan GT-R Track Edition için 565 ps 633 nm tork güç üretmesi sağlanmış. 6 ileri çift kavramalı şanzıman ile optimize edilen ünitenin dört tekerden çekiş sistemi ile aracı yürüttüğünü de ayrıca belirteyim. Diğer performans verileri ve fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. Sırada görseller var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }