Oto Kokpit

2017 Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe Modifiye Çalışması

Alman modifiye firmaları bu aralar arı gibi çalışıyor. Bu sefer Fostla Tuning yepyeni ve oldukça iddialı çalışmasıyla karşımıza çıktı. Birden fazla firmayla iş birliği ederek hazırladığı araç Mercedes-AMG S63 Coupe oldu. Rengiyle, gücüyle ve duruşuyla bambaşka bir spor otomobil ortaya çıkarılmış. İşte detaylar…

2017 Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe Modifiye

2017 Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe detaylarına geçeceğiz. Fakat öncesinde araç hakkında birkaç bilgi vereyim. Bu otomobil, S serisinin coupe versiyonu olarak üretildi. S coupe’nin en güçlü seçeneklerinden birisi olan S63 coupe’de 5.5 litrelik V8 çift turbo beslemeli benzinli motoru kullanıldı. Bu ünite ile araç, 585 ps 900 nm tork güç üretebiliyor. Son derece hızlı ve bir o kadar da lüks olan S63 coupe için Fostla firması ilk olarak PP Performans ile iş birliği yapmış. 740 ps güce kadar güçlendirilen bu spor otomobil, bir Ferrari’nin hakkından gelebilecek kadar hızlanmış. Değişim yeni başlıyor.

Mercedes-AMG S63 Coupe Modifiye

Güçlendirme aşaması tamamladıktan sonra sıra görünüme gelmiş. Bu konuda ise Prior Design ile iş birliği yapmış. Komple body kit uygulanan aracın genel hatları daha can alıcı görünüşe kavuşturulmuş. Tampondan genişletilmiş çamurluklara, egzoz sisteminden eklere kadar oldukça geniş body kit uygulanmış. Son olarak ise 22 inçlik prior design mat gri jantlar takılmış. İyice can alıcı görünüşe kavuşan bu araç için nokta vuruşu mat krom turuncu kaplama ile yapılmış. Böylece ilk bakışta kendine çekebilen spor otomobil haline gelmiş. Açıkçası renk değişimini çok beğendim. Genel hatlarıyla çalışmanın detayları bu kadar. Sırada Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }