Oto Kokpit

2016 Vorsteiner Porsche Cayman GT4

Porsche, yakın zamanda çıkardığı yeni spor oyuncusu Cayman GT4, ünlü tuning firması Vorsteiner elinde yeniden şekillendi. Detaylara geçeceğiz. Fakat öncesinde porsche cayman gt4 modelini kısaca hatırlayalım.

Porsche mühendisleri tarafından geliştirilen 3.8 litrelik v konumlu ve 6 silindirli safkan motora sahip olan porsche cayman gt4, gaz pedalının altında en iyi devirlerinde 385 beygir güç 420 nm tork üretiyor. Üstelik bunu yaparken artık gelenekselleşen pdk şanzıman yerine birçok otomobil tutkununun sevdiği ve 6 ileri manuel şanzıman tercih edilmiş. 4.4 saniye de 0-100 km/s hızlanmasını tamamlayan bu eşsiz spor otomobil, sınıfındaki rakiplerine fazlasıyla göz dağı verecek kadar da seri olduğunu gösteriyor. Güç-ağırlık dağılımı iyi şekilde ayarlanmış olan porsche cayman gt4 bu aralar en çok konuşulan spor otomobillerden biri olarak öne çıkıyor.

Vorsteiner Porsche Cayman GT4

Vorsteiner firması da böylesine ilgi çekici aracı ele alarak daha da özelleştirmiş. Aslında
Vorsteiner porsche cayman gt4 adlı çalışma da öyle büyük yenilikler yer almıyor. Fakat araç için kullanılan ve karbon fiberden üretilen malzemeler oldukça dikkat çekiyor. Bunlar arasında yeni ön tampon eki, yan etekler ve arka difüzör yer alıyor. Bu değişimler aracın sportif kimliğini biraz daha ileri taşımış. Tabi tek farklılık bunlar olmamış. Vorsteiner, marka kimliğini hem jantlarda hemde kaputun üzerinde çift renk uygulaması ile yerleştirmiş. Sarı ile grinin uyumunu başarılı şekilde gerçekleştiren firma, jant seçimini de başarılı şekilde gerçekleştirmiş. Yalnız jantlar için net bilgi yoktur. Fakat üzerinde 19 inçlik çok kollu vorsteiner jantları yer alıyor.

Bütün bilgiler bu kadar, sırada vorsteiner porsche cayman gt4 görselleri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }