Oto Kokpit

2016 Vilner Tuning Jaguar XJ Çalışması Yayınlandı

Otomobil iç dizaynı konusunda maharetli ellerin başında gelen Vilner Tuning, uzun aradan sonra karşımıza yine iddialı çalışmayla çıktı. Otomobillerin yaşam alanında lüks yapıp zirveye çıkaran Bulgar firma, bu sefer İngiliz aracı Jaguar XJ modelini ele almış. Zaten lüks iç mekana sahip olan bu araç için bakalım ne gibi değişimler uygulanmış?


 Vilner Tuning Jaguar XJ

Vilner, bu sefer fabrika çıkışlı lüks olarak üretilen Jaguar XJ modelinde karar kılmış. 2005 model olan bu araç 4.2 litre motoru ile 300 beygir 420 nm tork güç üreten versiyonu olduğunu antrparantez olarak belirtip yapılanlara geçelim.

Jaguar XJ fabrikasyon haliyle deri ve ahşap malzemeleri seven bir araç olarak biliniyordu. Vilner bunu zirveye çıkarma için direksiuon simidinden kol dayamasına, tavandan tabana ve koltuklarından kapı iç alanlarına varana kadar oldukça geniş kapsamlı değişimler dizisi uygulayarak kahverengi ve krem tonlarını ana tema seçip uygulamalarda bulunmuş. Vilner Jaguar XJ üzerinde özellikle koltuk döşemelerindeki renk ve dikişlerin uyumu, kol dayama üzerindeki işçilik ve yine kapı içlerindeki çift rengin başarılı şekilde işlenmesi hayranlık verecek kadar iyi duruyor. Öte yandan direksiyon simidi de görebileceğiniz en iyi kaplamalardan biri olarak öne çıkıyor. Vilner bu araç için birde özel çanta hazırlamış. O da bagaj da çok şık durup sahibine özel hissettirecektir. Genel hatları ile yapılanlar bu kadar. Görselleri teker teker incelemeden yapılanları anlamak zor olacaktır. Bu yüzden fotoğraflara bakmanızı tavsiye ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }