Oto Kokpit

2016 Paris Auto Show’da Sergilenecek Araçların Listesi

2016 Paris Auto Show’da Sergilenecek Araçların Listesi

Otomobil dünyasında en önemli etkinlikler arasında yer alan 2016 Paris Auto Show için geri sayım başladı. 1-16 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu fuarda birçok aracın dünya lansmanı yapılacak. Sizler için fuarda tanıtılacak olan araçların listesini tek başlıkta topladım. Buyurun detaylara geçelim.


2016 Paris Auto Show'da Sergilenecek Araçlar

Alfa Romeo Giulia Veloce
Alfa Romeo Giulia Veloce
Hızlı sedan sınıfının yeni üyesi olan giulia, bu sefer 2.0 litrelik turbo beslemeli 276 beygir 400 nm tork güce sahip daha küçük motorla geliyor.

2017 Yeni Audi A5 ve S5
2017 Yeni Audi A5 Teknik Özellikleri
Daha önce detaylarını paylaştığım 2017 yeni a5 ve s5, yılın en önemli fuarında tekrardan gösterime çıkıyor.

2017 Yeni Audi Q5
2017 Yeni Audi Q5
Yeni nesil audi q5, abisinden alacağı izleri yeni yüzüne yansıtarak Paris’te gün yüzüne çıkmayı bekliyor. Henüz kendisini net olarak göremedik ama bu etkinlikte detayları açıklanacak.

2017 BMW 3-Serisi Gran Turismo Facelift
2017 BMW 3-Serisi Gran Turismo Facelift
Küçük detaylarda yenilenip ön tanıtımı yapılan yeni bmw 3 serisi gt’de fuarda yerini alacak. Bunun dışında BMW cephesinde şu araçlarında yer alması bekleniyor:

BMW 750d xDrive
BMW i8 Protonic Silver Edition
BMW C Evolution Electric Scooter
BMW M240i ve M140i

2017 Yeni Citroen C3
Yeni Kasa Citroen C3 2016 Ne Zaman Çıkacak
Tepeden tırnağa yenilenmiş citroen c3 modelini daha önce detaylarını paylaşmıştım. Fuarda bu araç, ana vatanında tekrardan sergilenecek. Buna ek olarak 2017 Yeni Citroen C3 Picasso’da dünya lansmanı ile karşımıza çıkabilir.
2017 Yeni Dacia Sandero ve Logan
2017 Yeni Dacia Sandero ve Logan

Küçük değişikliklerle Dacia ailesinin sandero ve logan modelleri fuarda tanıtılacak.

Ferrari
Ferrari GTC4 Lusso T
İtalyanların en özel araçlarını üreten Ferrari de bu fuara eşsiz tasarıma sahip modeli LaFerrari Spider ve GTC4 Lusso T modeliyle geliyor.

Hyundai
2017 Yeni Kasa Hyundai İ30 Özellikleri
Güney Kore’nin parlayan yıldızı Hyundai, bu fuarda yeni kasa i30 ve i10 facelift ile boy gösterecek.

Kia
2017 Yeni Kasa Kia Rio Fiyatı
Bir başka Koreli firma da yenilenen Rio modeli, tamamen değişen cerato, facelift operasyonu geçiren Kia Soul ve aynı işlemi yaşayan Carens modellerini sergileyecek.

Mercedes
Mercedes-AMG GT R Özellikleri

Almanların en özel firması Mercedes, fuara kalabalık giriş yapacak. Liste aynen şöyle sıralanıyor:
Mercedes AMG-GT R
Mercedes AMG-GT Roadster
Mercedes-AMG GLC 43 Coupe 4Matic
Mercedes E-Serisi All-Terrain
Mercedes E-Serisi Estate
Mercedes G350d Professional
Mercedes S Serisi Facelift

Mini Clubman JCW ve Countryman
Mini Clubman JCW ve Countryman
Kült modelleri ile dikkatleri üzerine çeken Mini, Paris için yeni kasa countryman ve yeni clubman modelinin hızlı versiyonu John Cooper Works’u tanıtacak.

2017 Yeni Nissan Micra
B segmentinin merakla beklenen modellerinden nissan micra’da dünya lansmanı ile Avrupa pazarına açılacak. Onu da merakla bekliyoruz.

Opel
Yeni Kasa Opel Ampera-e
Opel’de fuara kalabalık gelecek firmalardan birisi olacak. Öyle ki yeni ampera-e, cascada supreme, karl rocks, zafira tourer ve en önemlisi yeni kasa ınsignia’nın sergilenmesi bekleniyor.

Peugeot
Yeni Peugeot 5008 SUV Türkiye
Ev sahibi diğer markalardan birisi Peugeot ise yenilenen 308, yeni kasa 3008, yeni kasa 5008 modelleri ile boy gösterecek.

Porsche
Yeni Porsche Macan Turbo Performance Özellikleri
Fuarın ilgi çekecek markalarından birisi de Porsche olacak. Çünkü yeni 911 targa gts, suv sınıfının en hızlılarından macan turbo performance, f segmentinin güçlü sesi 2017 panamera ve panamera 4 e-hybrid ile öne çıkacak.

2017 Yeni Range Rover Sport
2017 Yeni Range Rover Sport
SUV sınıfının en iddialı modellerinden birisi olan range rover sport, facelift olarak tanıtılacak. Bu arada en ilgi çekici nokta, artık bu model içinde iki litrelik dizel ünitenin kullanılmaya başlanmış olmasıdır. 240 beygir 500 nm tork güç üreten motoru ile ülkemizde daha makul fiyatlardan satılacağını düşünüyorum.

Renault
Renault Alaskan Ne Zaman Gelecek?
Vee bir başka ev sahibi marka daha var karşımızda. Renault bu fuara pick up modeli Alaskan ile damgasını vuracak. Tabi bunun yanı sıra yeni clio facelift, yeni kasa megane sedan, scenic edition 1 ve yeni zoe modeli sergilenecek.

Seat
Seat Ateca X-Perience
Ateca modeli henüz ülkemizde satışa sunulmadı. Fakat Ateca X-Perience modeli önümüzdeki ay paris’te sergilenecek. Buna ek olarak yeni kasa seat ıbiza‘nın da dünya lansmanının yapılması bekleniyor.

Skoda Kodiaq
2017 Yeni Skoda Kodiaq 4x4
Skoda, bir süredir beklenen SUV modeli Kodiaq ile boy gösterecek.

SsangYong Rexton
SsangYong Rexton
Güney Kore’nin SUV konusunda uzmanlaşmış markası SsangYong, uzun süredir var olan Rexton modelinin yeni jenerasyonu ile boy gösterecek.

Suzuki
2017 Suzuki SX4 S-Cross
Japon marka bu fuarda yeni suzuki sx4 s cross ve Bring modeli ile yerini alacak.

Toyota
Toyota C HR
Japonlar bu fuarda sessiz kalacak gibi ama Toyota’nın sesi gür çıkacak. Yeni elektrikli modeli C-HR, makyajlı gt86 ve prius prime modelleri ile öne çıkacak.

Volkswagen
Uzun volkswagen tiguan
Son olarak Volkswagen var. O da yeni tiguan modelinin uzun kasası ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak makyajlı vw golf r variant modelinin de yer alacağını düşünüyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }