Oto Kokpit

2015 Yeni Mercedes GLE Coupe, Ocak Ayında Detroit’te Tanıtılacak

2015-yeni-mercedes-gle-coupe-detroit-15
Mercedes’in bmw x6’ya rakip olarak ürettiği mercedes gle coupe’ye geçtiğimiz günlerde buradaki yazımda yer vermiştim. Aradan fazla zaman geçmeden yeni haberler ve görseller elime ulaştı. X6’nın en azılı düşmanı olarak göreceğimiz bu araç için şuan en detaylı olan veriler görsel ağırlıklı oluyor. Ama üzülmeyin, yakın zamanda detroit otomobil fuarı var.

12-13 Ocak tarihleri arası basın mensuplarına kapısını açacak olan 2015 detroit auto show‘da karşımıza çıkacak olan mercedes gle coupe, markanın sahip olduğu DNA’ları en iyi şekilde özümseyeceğini ve SUV konusundaki tecrübesinin ürünü olacağını söyleyebiliriz. Çünkü alman firma, suv konusunda ciddi birikime sahip. G, M, ML, GL, GLK, GLA serisi gibi modeller bunun en büyük kanıtı niteliğinde. Durum böyleyken lüks coupe suv sınıfındaki eksiklik bariz şekilde dikkat çekiyordu. Vee sıkı dur X6! Sana çok sıkı rakip geliyor…

Yeni mercedes gle coupe, SUV karakterini 5 farklı sürüş modu ile destekleyecek. Bunun yanı sıra sahip olduğu sportif tasarım yapısıyla da segmentine uygun tarzını da koruyacak. Motor seçenekleri konusunda henüz net bilgilere sahip değilim ama GLE 400 AMG kaputu altında 333 beygir 480 nm tork güç üreten motordan bahsediliyor. Şimdilik pürüzlü bilgileri verip yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Sadece 1 ay sonra birçok detayı ile 2015 yeni mercedes gle coupe‘nin detaylanması içim detroit’te ki fuarı bekleyelim. Fakat fiyat konusunda ısrarcı olanlar için aracın almanya başlangıç fiyatının 70.000 euro civarında olacağı tahmin ediliyor. Sırada mercedes gle coupe’nin yeni görselleri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }