Oto Kokpit

2015 Yeni Kasa Honda HR-V Paris’i Bekliyor

2015 Yeni Kasa Honda HR-V Paris’i Bekliyor

Yeni Kasa Honda HR-V
Honda, yenilikler konusunda alman rakipleri kadar hızlı davranmayı sevmediğini, sıkı takipçileri iyi bilirler. Zaten avrupa piyasasına da belli başlı araçları ile varlığını sürdürüyor. Bu araçlar arasında SUV sınıfı söz konusu olduğunda honda hr-v ve cr-v’nin varlıkları 90’ların ortasından beri devam ediyor. 2012 yılında cr-v’yi yenileyen honda, mini suv sınıfındaki temsilcisi için bu yeniliği biraz geciktirdi. Fakat bu bekleyiş sonra eriyor ve yeni kasa honda hr-v gün yüzüne çıkıyor.

1998-2006 yılları arasında üretimi yapılan honda hr-v, 1.6 litrelik benzinli motorla müşteriye sunulmuştu. Bir zamanlarda bazı kitleler tarafından ilgi de gören bu araç, son 5 yıl içerisinde çok daha güçlü rakiplerin çıkmasıyla popülerliğini yitirdi. Honda, bu sınıfta mücadeleyi elden bırakmamak adına yeni honda hr-v modelini 2014 paris otomobil fuarında avrupa piyasası için tanıtmaya hazırlanıyor. Daha önce honda vezel

olarak tanıtılan mini suv modelin isim değişikliği olarak avrupa piyasasına sunulacak olan araç, önümüzdeki ay pariste yeni honda hr-v olarak tanıtılacak. 2013 yılında amerika ve japonya pazarına satışa sunulan bu araçta 1.5 litrelik 129 beygir ve 155 nm tork güç üreten motor sunuldu. Bununla birlikte 1.5 litrelik hibrit motora yer veren firma bu seçeneğinde 130 beygir 156 nm tork benzinli üniteye eşlik eden, 29 beygir 160 nm tork güç üreten elektrikli motorla kombin edilmiş honda vezel’i kısmi olarak dünya pazarına sunmuştu. Bunu genişletmek isteyen honda, isim değiştirerek hr-v’nin ikinci neslini avrupalı kullanıcılara sunuyor. Şimdilik 2015 yeni kasa honda hr-v aktaracaklarım bu kadar. Yakın zamanda detayları açıklanacak ve o zaman daha net şekilde sizlere aktaracağım.

Yeni Kasa Honda HR-V

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }